.Webdesign voor Starters

Wie is webdesignvoorstarters.com

Het concept webdesignvoorstarters.com is op 1 januari 2014 live gegaan! Uw website is binnen 24u online, start nu met webdesignvoorstarters.com meld u aan!


Webdesignvoorstarters.com
Webdesignvoorstarters.com is ontstaan uit de onderneming Mix4.nl, een bedrijf dat al sinds 2006 maatwerk webdesign levert aan het MKB in de regio; Bergen op Zoom, Roosendaal & Breda. In 2014 hebben we besloten een nieuwe stap te zetten om ons meer te focussen op de kleinere betaalbare websites voor MKB ondernemers!

Bart:  “Sinds begin 1 januari 2014 ben ik de trotse eigenaar van webdesignvoorstarters.com, waarbij we met 5 teamleden werken aan een schitterend product voor onze een klanten. We onderscheiden ons in de markt, omdat we alles zelf ontwikkelen en hierdoor altijd ons concept kunnen aanpassen aan de wensen van klant. Onze klanten vinden het systeem gemakkelijk en zijn tevreden over onze service en dat is voor ons het grootste compliment wat we kunnen krijgen!”

Pim: “Zelf ben ik eigenaar van Studio Bries, waarbij wij de grafisch vormgeving doen voor een aantal bekende partijen zoals: Jumbo, Park Hotel en Amazing Oriental. We werken al meer dan 3 jaar prettig samen met Bart Gunterman. We ondersteunen bij de grafische ontwikkeling van de website en ontwerpen de huisstijlen voor klanten van webdesignvoorstarters.com.”

Twan:  “Als grafisch ontwerper ontwikkelen we vaak samen met de klanten van webdesignvoorstarters.com de perfecte huisstijl die past bij hun bedrijf! We hebben hiervoor een prachtig formulier ontwikkeld om onze klanten een product te kunnen leveren wat perfect aansluit bij hun specifieke wensen. Het is altijd leuk om klanten gelukkig te zien, dat merk je vooral als de eerste visitekaartjes geleverd worden!”

Joshua: “Eigenaar van Pendo, we ontwikkelen eigen PHP scripts waarbij we de klant helpen bij het technisch vertalen van zijn boodschap. Net als Pim de Brock werk ik al 3 jaar samen met Bart Gunterman en hebben we samen het technische gedeelte ontwikkeld voor webdesignvoorstarters.com. Een mooi concept waarbij we continu werken aan verbetering en ontwikkeling. Het leuke aan dit project is de flexibiliteit, zo kunnen we indien nodig in 99% van de gevallen de website aanpassen aan de wensen van onze klanten. Zo hebben we bijvoorbeeld voor Noël Stuker van www.doelautos.nl een koppeling gemaakt met een database van een andere partij, waardoor zijn occasions perfect worden weergegeven in zijn eigen website.”

Marvin: “Lange tijd IT-specialist geweest bij een van de grootste banken van Nederland en momenteel verantwoordelijk voor de technische opbouw van de online formulieren bij een grote hypotheek verstrekker. Gezien mijn achtergrond werp ik regelmatig een blik over de huidige systemen van webdesignvoorstarters.com waarbij ik ze voorzie van extra tips en advies.”

Webdesign is dynamisch, daar zijn wij ons ter degen van bewust. Ons concept webdesignvoorstarters.com past zich aan de marktomstandigheden aan, dit zorgt ervoor dat u als ondernemer altijd up-to-date bent met uw website!

Wilt u ook een website van webdesignvoorstarters.com, meld u aan.