.Webdesign voor Starters

Webdesign tastbaar maken, door referenties!

Met gepaste trots presenteren we de nieuwe websites welke we recent hebben mogen opleveren. Het is een beperkte greep uit onze projecten, mocht u meerdere projecten willen zien laat het ons dan weten. De referentie websites vindt u hieronder en door te klikken op de afbeelding van de referentie gaat u naar de betreffende website!
 


Webshop: IJsboerke Hoogerheide

Met trots presenteren wij de nieuwe website van IJsboerke Hoogerheide! Beoordeel zelf de nieuwe website, waarbij we kozen hebben voor een website met een webshop, maar zonder betalingsmodule.

Website: http://www.ijsboerke.net


Website: StyleD

Al enige tijd online, maar naar onze mening een mooi visitekaartje voor webdesignvoorstarters.com. De eigenaresse vertelde ons het volgende: "Ik koos voor Website voor Starters omdat ik nu alles zelf bij kan houden en aan kan passen. Het systeem is makkelijk te begrijpen en werkelijk ideaal voor kleinere ondernemingen!"

Website: http://www.deborahkok.nl


Webshop: iPhoneladertje.nl

Dit is een eigen webshop die we als eerste hebben gelanceerd ons systeem te testen. Uiteindelijk bleek het een succes en hebben we de website online gelaten, uiteraard ook om testen mee uit te kunnen voeren.

Website: http://www.iphoneladertje.nl


Webshop: ScooterPalace

"Eigenlijk hebben we geen nieuwe website nodig" dat waren de letterlijke woorden van Martin Hanemeijer, maar hij draaide snel bij toen hij het voorbeeld zag. "Ja dit ziet er wel goed uit! En we kunnen nu zelf de scooters online plaatsten." Inderdaad dat is de kracht van ons systeem, u kunt als klant alles zelf doen!

Website: http://www.scooterpalace.info


Website: Ace Paintball

Zin om lekker te paintballen? Kijk eens op de website van Ace Paintball, een mooie website met veel mooie effecten zoals; slider bovenin op de homepage, interne links middels afbeeldingen, reserveringsformulier en verschillende foto's & video's.

Website: http://www.acepaintball.nl


Website: Auto Restyle Roosendaal

Schade is makkelijk zichtbaar te maken, alleen moet je dan wel een mooie fotocollage online zetten. Dat hebben we gedaan voor de website van Auto Restyle Roosendaal. Daarbij hebben we de email gelijk omgezet en geinstalleerd op een mobiele telefoon, ideaal zo is de klant ook buiten de deur per email bereikbaar. 

Website: http://www.autorestyleroosendaal.nl


Wilt u ook zo'n website?