.Webdesign voor Starters

Wees actief op Social Media

Social Media blijft groeien en we besteden er dagelijks steeds meer tijd aan. Er wordt minder gebruik gemaakt van de traditionele computer, maar werken steeds meer op mobile devices; tablets en telefoons.

Google focust meer en meer op Social Media!

Social Media heeft veel invloed op de organische zoekresultaten van Google. Zorg dat je regelmatig post op social media kanalen; Facebook, LinkedIn, Twitter, YouTube & Google+. Zorg voor volgers en likers!

Google is een dynamisch bedrijf wat continu werkt aan verbetering. De doelstelling van Google is: "De meest relevante zoekresultaten aanbieden aan de gebruiker!" Zorg ervoor dat de website hierop afgestemd is en ga mee met je tijd, focus bijvoorbeeld de komende periode op Social Media en maak het jezelf eigen. In de toekomst zal je zien dat je het gemakkelijk hebt oppakt en dat je het automatisch toepast.

Ter info: 93% van de Nederlanders zoekt met Google, 5% met Vinden.nl & 2% met Bing (cijfers uit 2011)

Wie is Google+

De eigenaar van Google+ is uiteraard de bekendste zoekmachine Google. Meer weten over dit social media platform, leest u dan verder op onze speciale Google+ pagina.
(Volg ons op Google+)

Wie is Facebook

De eigenaar van Facebook was Mark Zuckerberg, in 2012 bracht hij het bedrijf naar de beurs! Meer weten, leest u dan verder op onze speciale Facebookpagina.
(Like & Deel ons op facebook)

Twitter

Bewust maken wij geen gebruik van een Twitteraccount. Er is namelijk al enige tijd een daling te betreuren bij het aantal Twitter gebruikers. Mocht Twitter hierin een ommekeer kunnen maken, dan zullen wij overwegen alsnog Twitter in te zetten.

 

Like & Share ons op Facebook & Google+