.Webdesign voor Starters

Backlinks zijn belangrijk

Backlinks zijn belangrijk voor hogere posities in zoekmachines. Zo beoordeelt bijvoorbeeld Google uw website op drie belangrijke criteria; content, techniek & backlinks.

Wat zijn backlinks?

Backlinks zijn verwijzingen vanuit een andere website naar uw website. Alleen zit er veel verschil in de opbouw van deze weblinks, zoekmachines proberen namelijk het belang van de backlink te onderzoeken. Het is van belang dat je kwalitatief goede backlinks opzet, die gerelateerd zijn aan je doelgroep. Zo worden vele pagina's gerankt in zoekmachines, hoe hoger de rank hoe belangrijker de backlink van deze pagina is.

Opbouw van een backlink structuur

Webdesignvoorstarters.com heeft een backlinkteam wat u kan ondersteunen bij het opbouwen van backlinks. Wij doen voor u onderzoek naar kwalitatief goede websites voor de plaatsing van een backlink en wij schrijven deze partijen voor u aan. De juiste backlinks creeëren is een arbeidsintensief proces, hierdoor besteden veel ondernemers deze taak uit.

Backlinkmodule € 29,50 excl BTW per maand.

Backlinks van webdesignvoorstarters.com

Timo Lagarde, heeft een samenwerking opgebouwd met webdesignvoorstarters.com.
Hij is eigenaar van de pagina http://webdesign.pagina.nl.

Marktplaats is eveneens een linkpartner, hier hebben wij een betaalde link geplaatst. Bezoek onze marktplaatslink http://diensten-vakmensen.marktplaats.nl