.Webdesign voor Starters

Webdesign is de kracht achter elke website!

Simpele website, die leveren we!
Online binnen 24u, dat is geen probleem!
Zelf teksten, foto's en video's aanpassen!
Perfecte weergave op PC, Tablet & Telefoon!
100% zoekmachine vriendelijk!

Webdesign voor starters

 

Gemak vormt de basis van onze website. De meeste ondernemers willen dat hun website simpel en overzichtelijk is en dat deze zelf makkelijk aan te passen is. Op basis daarvan hebben we het systeem van Webdesign voor Starters ontwikkelt, dit biedt u als ondernemer het voordeel dat alles intiutief is opgebouwd!

Webdesign, maar dan makkelijk!

  • Zelf pagina's maken
  • Makkelijk teksten aanpassen
  • Uw foto's zelf online zetten
  • Video's via YouTube gelijk koppelen
  • Facebookpagina's zelf linken.

Gratis tip: Hoe kunt u uw klant beter van dienst zijn?

Wat moet uw website doen?
Uw website moet eerst contact maken met uw (potentiele) klanten. Nadat de website het contact heeft gemaakt, gaan we de klant van informatie voorzien en overtuigen om contact op te nemen met uw onderneming.

Wat is er nodig voor een succesvolle website?
Onze slogan: Webdesign is de kracht achter elke website. Wat is het perfecte webdesign? De perfecte website moet overzichtelijk zijn en voldoen aan 3 zeer belangrijke basiscriteria: Content, Techniek & Links.

Content:
Dit zijn de teksten, afbeeldingen en video’s die u op uw website plaatst! Zorg ervoor dat u overzichtelijk werkt en dat alles met elkaar in overeenstemming is en wees altijd eerlijk naar uw klanten!

Techniek:
Dit is een belangrijk onderdeel, waarin wij ons gespecialiseerd hebben! We zorgen er bijvoorbeeld voor dat u makkelijk de website kan aanpassen in ons CMS-Systeem en dat uw website snel wordt geladen, wat weer gewaardeerd wordt door Google waardoor u beter kan score in de zoekmachines. Maar ook zorgen we ervoor dat uw website perfect wordt weergegven op de gewone computer, een tablet, of een mobiele telefoon.

Links:
Dit zijn de wegen richting uw website en deze worden door zoekmachines als erg belangrijk ervaren! Daarbij stellen de zoekmachines wel één voorwaarden: “De links moeten eerlijk verkregen zijn”. Mocht u proberen om de zoekmachine te verleiden met oneerlijke links, dan zullen ze u daarvoor straffen. Dit betekent dat u terug zakt naar een lagere positie in de zoekresultaten.


Zullen we een afspraak plannen?
We hebben u een aantal belangrijke zaken uitgelegd omtrent een nieuwe website, maar graag komen we met u in contact om een afspraak te plannen.

> Ja, ik wil graag een afspraak!