.Webdesign voor Starters

Webdesign voor starters verzorgt standaard een prima website!

Simpele en overzichtelijk websites voor de startende ondernemer! Webdesignvoorstarters.com heeft voor u de kernpunten van ons webdesign uit één gezet, zodat u een overzicht heeft waarom u juist voor ons concept zou moeten kiezen.

Webdesignvoorstarters.com kost u slechts €295,- excl. BTW
Hosting/ updates kosten u €199,- excl BTW per jaar

Bestel hier uw nieuwe website.


Google Analytics | Plug-in

In werkelijk 30 seconde is het mogelijk om een koppeling te maken met Goolge Analytics. De perfecte tool om de bezoekers aantallen en het gedrag van uw bezoekers te meten, om hier vervolgens beter op te sturen.


E-mail | Gratis

Het instellen van uw e-mail doen we het liefst op locatie, maar we kunnen het ook op afstand regelen. We stellen u desktop, tablet en mobiele telefoon graag in. Zelf instellen kan uiteraard ook, dan we sturen u de handleiding.


Hosting | 24/7 Online

Webdesign voor starters heeft eigen servers waar wij uw website en e-mails volledig hosten, dit zonder bijkomende kosten van SMTP servers. U bent dus overal 24/7 bereikbaar!


Updates | Elke maand

Continu ontwikkelen we nieuwe features, zodat u altijd up-to-date blijft met het systeem van Webdesignvoorstarters. Kortom een uniek concept wat altijd up-to-date blijft!


Social Media | Plug in

Erg makkelijk kunt u een link leggen tussen uw website en uw social media, zo is er standaard een plugin voor Facebook en Twitter, maar uiteraard kunnen we meerdere accounts koppelen indien u dat wenst.


Fotomodule | Plug in

De fotomodule geeft u de mogelijkheid om zelf foto's online te zetten. U heeft de keuze uit een single of multi album. Het single album is een module, waar u alles in een keer in plaats en het multi album biedt u de mogelijkheid meerdere albums aan te maken.


Videomodule | Plug in

De videomodule biedt de mogelijkheid om video's te uploaden en te plaatsen op uw website. Het voordeel hiervan, u kunt eenvoudig instructievideo's online plaatsen. Dit geeft uw bezoeker vaak snelle en doeltreffende informatie.
 

De technische aspecten van onze websites!

De absolute basis van webdesign is een eigen CMS-systeem, de juiste SEO tools en een Responsive design! Dat is bij ons standaard, hieronder lichten we deze aspecten nog een keer voor u toe.

CMS | Beheersysteem

Het beheersysteem achter uw website. Dit CMS is speciaal ontwikkeld voor beginners. Er is gekozen voor een functioneel, maar vooral gebruiksvriendelijk en overzichtelijk ontwerp!


SEO | Zoekmachine

SEO, Search Engine Optimalization. In het Nederlands: zoekmachine optimalisatie. Het CMS is zo ontwikkeld dat u in combinatie met de juiste teksten perfect zal scoren in de zoekmachines.


Responsive | Weergave

Responsive design, zorgt ervoor dat uw website op de juiste wijze zal worden weergegeven op alle devices; desktop, tablet & mobile. De website is zo geconfigureerd dat hij zich automatisch aanpast aan de beschikbare ruimte op het scherm.